Despre Korona Training & Education

DESPRE NOI

Korona Training & Education a fost infiintata la inceputul anului 2016 de un grup de oameni pasionati, cu o bogata experienta in lumea vinului si in industria ospitalitatii.

CURSURI SPECIALIZARE

Chiar din primul an, peste 200 de brasoveni - entuziasti si pasionati de vin, sau profesionisti din domeniu - s-au bucurat de trainingurile noastre.

Programul nostru este flexibil, astfel ca avem o gama larga de optiuni de studiu disponibile: orice zi a saptamanii, seara, sau sesiuni de week-end.

EVENIMENTE DEGUSTARE

Pentru ca ne place atat de mult vinul, in plus fata de cursurile pe care le oferim, organizam o varietate de evenimente de degustare de vinuri, bauturi distilate si ciocolata, in parteneriat cu Barrique.

VIZIUNEA NOASTRA

Suntem pasionati sa aflam povestea din spatele fiecarei bauturi si sa o impartasim cu amatorii de bun gust.
Astfel vom putea pune in valoare momentele speciale din viata dvs.

Viziunea Korona Training
Misiunea Korona Training & Education

MISIUNEA

Dorim in continuare sa va oferim servicii de educatie si consiliere de inalta clasa in bunul gust si sustinem acest tel cu informatii si noutati periodice din lumea vinurilor si a bauturilor fine.

CUM SE FACE O REZERVARE?

Ne puteti contacta la tel: 0722430826, pe e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau prin formularul de contact.

CONTACT

INFORMATII SI NOUTATI

Abonati-va la Newsletter-ul nostru si veti primi actualizari periodice cu privire la evenimente viitoare si informatii interesante din industrie.
In plus, membrii se vor bucura de beneficii exclusive pentru unele degustari si evenimente.

CONTACT

S.C. KORONA TRAINING & EDUCATION S.R.L.
BRASOV, str. TIMIS TRIAJ nr. 6 E,

Telefon: 0722.430.826
E-mail: contact@korona-training.ro

Newsletter

Tot ce doreai sa stii despre vinuri. La un click distanta!

CAUTA