Jobul de ospatar poate fi ca o tornada, chiar daca sunteti un membru al personalului cu experienta sau tocmai ati intrat in industrie. Va trebui sa lucrati eficient, sa cunoasteti foarte bine meniul, sa anticipati solicitarile clientilor. Este recomandat sa va pregatiti pentru scenarii comune cu privire la locul de munca, sa invatati cum sa imbunatatiti interactiunea cu clientii, si sa va familiarizati cu orice reguli sau obiceiuri specifice ale restaurantului unde lucrati.
DESPRE CURS
In acest curs veti invata cum sa lucrati si sa va adaptati la diferite stiluri de restaurant, diferite metode de servire care isi au originea in alte tari etc. Veti primi si recomandari de servire a vinului in cocnordanta cu preparatele alese de clienti. La sfarsitul acestui curs veti fi pregatiti sa aplicati chiar si la cel mai sofisticat restaurant.
AM NEVOIE DE CUNOSTINTE ANTERIOARE?
Este necesar sa aveti cunostinte in domeniu. Va recomandam sa urmati inainte cursul de INITIERE IN MESERIA DE OSPATAR
STRUCTURA CURSULUI
- Perspectiva asupra industriei
- Orientarea catre client
- Mediul de lucru
- Tehnici de servire
- Eticheta / Limbaj
- Tehnici speciale
Durata cursului
8 ore
CAT COSTA?
Pretul trainingului este de 250 lei.
Costul include toate materialele de studiu si instrumentele necesare in timpul cursului. Materialele de studiu sunt inmanate la inceputul cursului.
CUM SE FACE O REZERVARE?
Pentru detalii, ne puteti contacta la tel: 0722 430 826
CE SPUN CURSANTII NOSTRI?
Am invatat ca acest job poate fi distractiv si usor, indiferent cat de capriciosi pot fi clientii. Daca ai cunostinte suficiente si incredere in tine, mai trebuie doar sa ii faci pe oameni sa zambeasca si totul va lucra in favoarea ta.

Experienta si calificari:
- Manager general Keller Steak House
- Tehnician gastronom
- Somelier
- Assistant Maitre d'hotel Celebrity Cruises